První z červnových víkendů byl pro Sparťanky opět turnajový. V sobotu jsme pořádaly turnaj Elitní serie na domácím hřišti na Podvinném Mlýně a v neděli jsme vyrazily na turnaj 1.série do Petrovic.

I přes atmosféru domácího prostředí nám štěstíčko moc nepřálo a domácí turnaj pro nás skočil čtvrtým místem. Ale z pohledu diváka se bylo jistě na co koukat. Předvedly jsme týmovou hru, kde chybělo už jen dotáhnout koncové akce a skórovat. Bohužel soupeř většinou využil našich chyb a na tomto turnaji platilo více než kdy jindy známé „nedáš, dostaneš“.

V prvním zápase jsme nastoupily proti holkám z Přelouče, které pro nedostatek hráček nastoupily statečně v pěti hráčkách. Naším úkolem bylo nahnat body. A i to se nám celkem povedlo. Skóre 35:7 bylo uspokojující. Následoval zápas proti loňským mistryním z Petrovic. A zde naše výherní cesta, která v prvním zápase započala, rychle skončila. Prohrály jsme 7:29.

Semifinálový zápas jsme sehrály proti Tatrankám. Tento zápas byl pro obě strany velmi vyčerpávající. Ač výsledek nevypadá, tak jsme s holkama hrály celkem vyrovnaný zápas, který pro nás skončil prohrou 7:28.

O 3.místo jsme se utkaly, jak už bývá zvykem, s holkama ze Říčan. V tomto zápase nám medailové umístění uniklo o 3 body. Konečný výsledek utkání 17:14 pro Říčany.

 

SESTAVA: Věrka, Anet, Mamba, Turbo, Haffka, Domča, Malinovka, Borůvka, Anežka, Hobit, Niki

 

Výsledková tabulka ze soboty:

Fotka uživatele Czech Women Rugby.

 

V neděli se naše Sparťanské béčko vydalo na turnaj do Petrovic. Tento turnaj za nás opět nastoupily mlaďošky. Měly jste možnost vidět Anežku, Áju a Anežku. Dvě z našich áček jsme vám již představily na našem fb, na zbytek si ještě počkáte. Pokud jste ovšem nebyli v Petrovicích a neviděli jste je hrát naživo. 🙂

Turnaj v Petrovicích pro nás neskončil nijak vítězně. Každopádně jsme si hezky zahrály a naše mladé naděje měly další možnost si vyzkoušet ragby i mimo trénink. Jen tak dál!

SESTAVA: Borůvka, Malinovka, Haffka, Anet, Zuzka, Domča, Niki, Anežka1, Anežka2, Ája, Hrníček.

 

Příští turnaje nás čekají 16.června B tým v Sedlčanech – Počepicích a 17.června v neděli finálový turnaj Elitní serie v Petrovicích.

Těšíme se na vás!

 

Malinovka

 

#rcs #rcswmn

 

Foto: Miloš Březina